El PROJECTE

HISTÒRIA
El projecte ha anat evolucionant amb el temps. Els repartiments han augmentat en número, quantitat, qualitat i varietat d’aliments. S’ha ofert suport a les famílies i a l’hora fer-les part del projecte, per tal que sigui entre totes que abordem el problema de l’emergència alimentària.
El 2018, vam fer un pas endavant en el projecte per tal de millorar l’accés a l’alimentació i facilitar la participació dels membres.
Supercoopera passàvem de tenir una idea a mirar de posar-la a la pràctica. Després de presentar el projecte a l’ajuntament, vam aconseguir el finançament de Construïm Ciutat i això va significar un impuls important cap a la construcció d’un espai a la ciutat on la sobirania alimentària i el combat a l’emergència alimentària es posin al centre del debat polític.
El 2019. també vam rebre una empenta important al guanyar el Premi Les Baules, un programa de promoció i suport a nous projectes cooperatius especialitzats en el sector agroalimentari, especialment en l’aprofitament alimentari. Això ens va permetre constituir-nos com a cooperativa de consumidors i usuaris.
El 2020 hem fet la nostra primera producció de melmelada de mandarina, en col·laboració amb Espigoladors SCCL. Es ven a botigues agroecològiques a través de la nostra marca Sana i Estàlvia.
